Przyprawy jednorodne

Owoc jałowca

Pokruszone owoce jałowca dodaje się do marynat lub bejcy do dziczyzny oraz dzikiego ptactwa. Trochę pikantne, o lekko gorzkim smaku pasują do pieczeni, przyprawiania duszonych warzyw, sałatek, pasztetów, a także do marynowania ryb i kiełbas.

Gramatura: 260 g Zastosowanie

Jałowiec nadaje się do mieszanek z czosnkiem, a także z aromatycznymi ziołami, takimi jak majeranek i rozmaryn. Całe owoce dodaje się do aromatyzowania pikli oraz kiszonej kapusty.

Kluczem do kulinarnego sukcesu jest odpowiedni dobór produktów. Dobra kuchnia opiera się nie tylko na oryginalnych pomysłach i sprawdzonych przepisach, ale przede wszystkim na wysokiej jakości składnikach.

Staranna kompozycja suszonych warzyw, odpowiednio dobranych przypraw, a także wszechstronne zastosowanie sprawiły, że przyprawę Kucharek doceniły miliony Polaków.

Marka Smak od lat pielęgnuje swoje unikalne receptury łącząc je z warzywami najwyższej jakości. Odpowiednie proporcje receptur sprawiają, że wszelkie przetwory Smak smakują wyjątkowo i niepowtarzalnie.

Ta strona używa cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

Akceptuję