Aktualności

Potrawy świąteczne na Boże Narodzenie – co jeść po Wigilii?

Pełne grzybów pierogi i uszka, aromatyczne zupy i niezliczone dania świąteczne z ryby są bez wątpienia wyjątkowe, ale już następnego dnia na polskich stołach królują mięsne potrawy na Boże Narodzenie.

czytaj więcej

Plan połączenia Prymat sp. z o. o. i Kulinaria S.A.

W związku z zamiarem połączenia Prymat sp. z o.o. z Kulinaria S.A., spółki wspólnie uzgodniły niniejszy plan połączenia.

czytaj więcej

Święta z wypiekami – na twarzy i nie tylko! Sekrety sernika, piernika i makowca

Jedni czekają na uszka z grzybami, inni oblizują się na myśl o karpiu w galarecie, ale chyba najwięcej osób z utęsknieniem wyczekuje bożonarodzeniowych ciast!

czytaj więcej

Siemieniotka, moczka i śledziowa – bo wigilijne zupy to nie tylko barszcz i grzybowa!

Na hasło „wigilijna zupa”, automatycznie przychodzą nam do głowy dwa skojarzenia – barszcz wigilijny z uszkami i wigilijna zupa grzybowa.

czytaj więcej

Przetwarzamy Twoje dane osobowe i stosujemy cookies, aby ułatwić Ci korzystanie ze sklepu/naszych usług. Dowiedz się więcej o naszej Polityce Prywatności. Zapoznaj się z informacjami od administratora Dowiedz się więcej

Ok, rozumiem