Jak przyprawiać drób?
Dania z drobiu bardzo często goszczą na polskich stołach. Są również uwielbiane w innych kuchniach świata. Głównie dlatego, że mięso drobiowe jest bardzo delikatne, a zarazem ma nieograniczone
Czytaj więcejDzięki starannie dobranym składnikom Kurczak panier do drobiu Prymat nadaje mięsu niepowtarzalny smak, aromat i wygląd oraz zapobiega nadmiernemu wchłanianiu tłuszczu podczas smażenia. Drób zachowuje wówczas swoją naturalną soczystość. Kurczak panier do drobiu Prymat jest bardzo wygodny w użyciu i pomaga zaoszczędzić czas podczas przygotowywania codziennych posiłków.
Gramatura: 90 g
W sztuce kulinarnej panierowaniem określamy czynność polegającą na obtaczaniu produktu przeznaczonego do smażenia w rozmąconym jajku, mące i bułce tartej. Do panieru dodawane są również przyprawy. Efektem finalnym jest chrupiąca, złocista panierka, która stanowi dopełnienie smaku mięsa, ryby, sera lub grzybów.
Kurczak panier do drobiu Prymat stosujemy do panierowania wszelkich rodzajów mięs drobiowych, w szczególności do kurczaka. Stosujemy go zamiast bułki tartej. Panierki możemy użyć także do ryb, serów, grzybów i wszystkich innych produktów, którym pragniemy nadać chrupiącą i złocistą powłokę.
Dania z drobiu bardzo często goszczą na polskich stołach. Są również uwielbiane w innych kuchniach świata. Głównie dlatego, że mięso drobiowe jest bardzo delikatne, a zarazem ma nieograniczone
Czytaj więcejPieczony lub smażony kurczak pojawia się na naszych stołach przy wielu okazjach. Jest daniem lubianym niemalże przez wszystkich – ze względu na soczystość i chrupkość oraz wyjątkową smakowitość.
Czytaj więcejInnowacji w temacie pieczywa nie brakuje, kiedyś dostępny był jedynie biały chleb i bułki, dziś oferta pieczywa jest nieskończona.
Czytaj więcej