NOWOŚĆ

PRZYPRAWA DO BARSZCZU CZERWONEGO

I DAŃ Z BURAKA

Wigilijny barszcz z buraka musi być dobrze przyprawiony. Mieszanka przypraw Prymat zawiera w składzie przyprawy, które w szybki i pewny sposób nadają odpowiedni smak barszczowi wigilijnemu. Są to m.in.: czosnek, majeranek, pieprz czarny, liść laurowy czy ziele angielskie.

Więcej

NOWOŚĆ

LIŚĆ LAUROWY, MAJERANEK, CZOSNEK, PRZYPRAWA DO ZIEMNIAKÓW

W DUŻYCH OPAKOWANIACH XL

Dużo się opłaca! Rozszerzyliśmy naszą ofertę produktów XL o 4 kolejne pozycje:
Majeranek 23 g, Liść laurowy 15 g, Czosnek suszony 50 g i Przyprawa do ziemniaków 55 g.

Podstawowe przyprawy w powiększonym opakowaniu to znakomite rozwiązanie zwłaszcza dla osób szukających oszczędności w kuchni, gotujących dużo i na zapas.

Więcej

NOWOŚĆ

ZIOŁA LIOFILIZOWANE

NOWE OPAKOWANIA

Szczypiorek, koperek i natka pietruszki w zawsze świeżej i smacznej postaci. Liofilizowane produkty mają stosunkowo długi okres trwałości, zachowując jednocześnie kształt, smak i wartości odżywcze swojego świeżego odpowiednika. 

Teraz dostępne także w nowych, wygodnych i poręcznych opakowaniach doypack z zamknięciem strunowym.

Więcej

NOWOŚĆ

SÓL PEKLOWA

400 GRAMÓW - XL

Z solą peklową Prymat mięsa zyskują soczystość i apetyczny różowy kolor. Jest przeznaczona do peklowania, wędzenia i konserwowania mięs, szczególnie wieprzowiny i dziczyzny. Dzięki peklowaniu mięso zachowuje dłużej świeżość, pożądaną barwę i konsystencję.

Sól peklowa 400 g jest w opakowaniu ze struną, przez co w łatwy sposób można ją otwierać i zamykać, nie tracąc jej właściwości i zapobiegając przedostaniu się do środka wilgoci.

Więcej

NOWOŚĆ

PRZYPRAWA DO KOTLETA SCHABOWEGO

I PIECZONEGO SCHABU

Schabowy podawany z ziemniakami i zasmażaną kapustą to absolutna klasyka polskiej kuchni, bez której trudno wyobrazić sobie niedzielny obiad. Dlatego w ofercie mieszanek przyprawowych do najpopularniejszych polskich dań Prymat pojawiła się nowa Przyprawa do kotleta schabowego.

To świetna alternatywa dla klasycznego przyprawiania solą i pieprzem. Gotowa, aromatyczna mieszanka przypraw zawiera m.in. cebulę, czosnek, paprykę, natkę pietruszki, kminek i pieprz, które idealnie podkreślą smak tradycyjnego kotleta schabowego, pieczonego schabu, roladek wieprzowych, kotletów drobiowych, a nawet placuszków warzywnych.

Więcej

Aktualności

Co nowego w Prymacie?

Sezonowe przepisy

Zobacz na doradcasmaku.pl

Żurek wielkanocny z białą kiełbasą i jajkami

Średnio Łatwe 5+

Tartinki z wędzonym łososiem i szpinakiem

Średnio Dasz radę 3-4

Pieczeń w ziołowej kruszonce z ćwikłą i chrzanem

Średnio Dasz radę 5+

Nasi Doradcy Smaku

POZNAJ EKSPERTÓW
Zarządzaj plikami cookies