Przyprawy jednorodne

Czarnuszka

Zwana czasami czarnym kminkiem. Czarnuszka jest także składnikiem znanych mieszanek przypraw, np. garam masala.

Gramatura: 450 g Zastosowanie

Przyprawia się nią najczęściej drób, jagnięcinę, sałatki, duszone warzywa, marynaty, ale także i sery. Stanowi również idealny dodatek do pieczywa. Doskonale komponuje się z tymiankiem, kolendrą i zielem angielskim.

Kluczem do kulinarnego sukcesu jest odpowiedni dobór produktów. Dobra kuchnia opiera się nie tylko na oryginalnych pomysłach i sprawdzonych przepisach, ale przede wszystkim na wysokiej jakości składnikach.

Staranna kompozycja suszonych warzyw, odpowiednio dobranych przypraw, a także wszechstronne zastosowanie sprawiły, że przyprawę Kucharek doceniły miliony Polaków.

Marka Smak od lat pielęgnuje swoje unikalne receptury łącząc je z warzywami najwyższej jakości. Odpowiednie proporcje receptur sprawiają, że wszelkie przetwory Smak smakują wyjątkowo i niepowtarzalnie.

Ta strona używa cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

Akceptuję