Aktualności
Doradca Smaku VII: Ratatuj po polsku, odc. 29
Lubicie warzywa na ciepło? Z pewnością przypadnie Wam do gustu francuski ratatouille. Ratatuj po polsku, czy ratatouille po francusku, znamy z kuchni prowansalskiej.
czytaj więcejDoradca Smaku VII: Ryba pieczona pod solną pierzynką, odc. 28
Mając więc ochotę na coś lekkiego i pysznego możecie z powodzeniem wypróbować przepis na rybę pod solną pierzyną. Jej największym atutem jest to, że praktycznie robi się sama.
czytaj więcejDoradca Smaku VII: Pieczona pierś z kaczki z zielonym groszkiem, odc. 27
Wykwintna klasyka, której nie powstydzi się żaden szanowany szef kuchni. Soczysta kaczka i oryginalne purée z groszku - brzmi rewelacyjnie!
czytaj więcejDoradca Smaku VII: Carpaccio z łososia, odc. 26
Rzadko robiona w domu - ryba na surowo, czyli carpaccio z łososia. Naprawdę warto spróbować!
czytaj więcej