Aktualności
Doradca Smaku VII: Ryba pieczona pod solną pierzynką, odc. 28
Mając więc ochotę na coś lekkiego i pysznego możecie z powodzeniem wypróbować przepis na rybę pod solną pierzyną. Jej największym atutem jest to, że praktycznie robi się sama.
czytaj więcejDoradca Smaku VII: Pieczona pierś z kaczki z zielonym groszkiem, odc. 27
Wykwintna klasyka, której nie powstydzi się żaden szanowany szef kuchni. Soczysta kaczka i oryginalne purée z groszku - brzmi rewelacyjnie!
czytaj więcejDoradca Smaku VII: Carpaccio z łososia, odc. 26
Rzadko robiona w domu - ryba na surowo, czyli carpaccio z łososia. Naprawdę warto spróbować!
czytaj więcejDoradca Smaku VII: Wytrawne placuszki z kurczakiem, odc. 25
Z pewnością zapach tego dania skusi każdego, kto znajdzie się w pobliżu kuchni.
czytaj więcej