Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejMając więc ochotę na coś lekkiego i pysznego możecie z powodzeniem wypróbować przepis na rybę pod solną pierzyną. Jej największym atutem jest to, że praktycznie robi się sama.
Wystarczy doprawić ją tymiankiem, rozmarynem i nafaszerować plastrami cytryny, po czym otulić solną pierzynką z dodatkiem białka. Wystarczy jej 20 minut w piekarniku! Smak tak przyrządzonej ryby będzie świetny i nie obawiajcie się, że będzie za słona. Skóra ryby stanowi idealną izolację dla mięsa przed przesoleniem. Zostały już tylko warzywne dodatki z patelni i obiad gotowy!
Cały przepisu TUTAJ.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej