Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejMając więc ochotę na coś lekkiego i pysznego możecie z powodzeniem wypróbować przepis na rybę pod solną pierzyną. Jej największym atutem jest to, że praktycznie robi się sama.
Wystarczy doprawić ją tymiankiem, rozmarynem i nafaszerować plastrami cytryny, po czym otulić solną pierzynką z dodatkiem białka. Wystarczy jej 20 minut w piekarniku! Smak tak przyrządzonej ryby będzie świetny i nie obawiajcie się, że będzie za słona. Skóra ryby stanowi idealną izolację dla mięsa przed przesoleniem. Zostały już tylko warzywne dodatki z patelni i obiad gotowy!
Cały przepisu TUTAJ.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej