Aktualności
“Kuchenne rewolucje” w “Sielsko Anielsko”
Prowadzenie własnej restauracji było marzeniem Piotra, który spełnił je dzięki zaangażowaniu i pomocy swojej siostry, Karoliny.
czytaj więcejDoradca Smaku VIII: Kremowe risotto z faszerowanymi pieczarkami, odc. 8
Portobello to odmiana dobrze nam znanych białych pieczarek. Od klasycznych odróżniają się nie tylko brunatnym kolorem kapelusza, ale i smakiem.
czytaj więcejDoradca Smaku VIII: Sałatka z bakłażana i konfitowanych pomidorów, odc. 7
W tej sałatce królują smaki i zapachy południa – wyśmienity bakłażan, aromatyczne oregano i tymianek.
czytaj więcejDoradca Smaku VIII: Stek wołowy w sosie winnym, odc. 6
Modne w ostatnim czasie steki wcale nie są trudne do przygotowania w domowym zaciszu.
czytaj więcej