Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejZima i mrozy nie odpuszczają, choć lada dzień powinniśmy witać wiosnę. A gdy na zewnątrz aura zdecydowanie nam nie sprzyja, warto pomyśleć o ciepłym, rozgrzewającym posiłku. Jednym z nich bez wątpienia jest krem z cieciorki z pysznymi dodatkami oraz rozgrzewającymi przyprawami.
Michel Moran wie, co zrobić, aby krem był nie tylko sycący i pełen oryginalnych dodatków, ale też zachwycający w smaku! Połączenie cieciorki, migdałów i rodzynek zdecydowanie może nas zaskoczyć! Warto pamiętać, że w takim kremie nie może zabraknąć przypraw, które idealnie podkreślą smak każdego ze składników w tym daniu.
Przepis znajduje się TUTAJ.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej