Aktualności
Doradca Smaku VIII: Carpaccio z kaczki z awokado, odc. 28
Na fali popularności carpaccio powstały różne jego wersje - carpaccio z ryb, warzyw i owoców, ale także z różnego rodzaju mięs.
czytaj więcej„Kuchenne rewolucje” w natarciu – „Ibis” w Goszczanowie
Tym razem historia lokalu, który stał się typowym barem. Zniechęcenie sięga zenitu. Czy da się cokolwiek jeszcze ratować?
czytaj więcejDoradca Smaku VIII: Ceviche z okonia z melonem, odc. 27
Ceviche to pochodząca z Ameryki Południowej, bardzo oryginalna dla naszej strefy klimatycznej potrawa, przyrządzana z surowej ryby, marynowanej wcześniej w soku z cytrusów.
czytaj więcejDoradca Smaku VIII: Chłodnik maślankowo-pomidorowy, odc. 26
Ten przepis w wykonaniu Michela Moran to alternatywa dla hiszpańskiego gazpacho.
czytaj więcej