Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejTym razem historia lokalu, który stał się typowym barem. Zniechęcenie sięga zenitu. Czy da się cokolwiek jeszcze ratować?
W Goszczanowie od lat funkcjonuje „Ibis”, który jest znakomitym przykładem baru jakich wiele w polskim krajobrazie. Przychodzi się tutaj z reguły na wódkę i piwo. Wizerunek „Ibisu” tylko utrwala klientela, która pojawia się tutaj w roboczych uniformach. To typowy wiejski bar, który na ten moment niestety nie ma nic ciekawego do zaoferowania. Właścicielka Ela straciła już całkiem nadzieję na uratowanie lokalu. „Kuchenne rewolucje” są ostatnią deską ratunku.
„Kuchenne rewolucje” w czwartek o godz. 21.30
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej