Michel Moran w Dzień Dobry TVN: Grill
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejTym razem historia lokalu, który stał się typowym barem. Zniechęcenie sięga zenitu. Czy da się cokolwiek jeszcze ratować?
W Goszczanowie od lat funkcjonuje „Ibis”, który jest znakomitym przykładem baru jakich wiele w polskim krajobrazie. Przychodzi się tutaj z reguły na wódkę i piwo. Wizerunek „Ibisu” tylko utrwala klientela, która pojawia się tutaj w roboczych uniformach. To typowy wiejski bar, który na ten moment niestety nie ma nic ciekawego do zaoferowania. Właścicielka Ela straciła już całkiem nadzieję na uratowanie lokalu. „Kuchenne rewolucje” są ostatnią deską ratunku.
„Kuchenne rewolucje” w czwartek o godz. 21.30
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejZobacz ciekawe i apetyczne propozycje sałatek na grilla. Pyszne, aromatyczne i proste w przygotowaniu! A to wszystko z wykorzystaniem sosów sałatkowych Prymat.
czytaj więcej6 kwietnia hostem kulinarnego kącika programu Dzień Dobry TVN był Michel Moran. Tematem tego odcinka były śniadania – pomysły i przepisy na smaczne, pożywne dania śniadaniowe.
czytaj więcej