Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejTym razem historia lokalu, który stał się typowym barem. Zniechęcenie sięga zenitu. Czy da się cokolwiek jeszcze ratować?
W Goszczanowie od lat funkcjonuje „Ibis”, który jest znakomitym przykładem baru jakich wiele w polskim krajobrazie. Przychodzi się tutaj z reguły na wódkę i piwo. Wizerunek „Ibisu” tylko utrwala klientela, która pojawia się tutaj w roboczych uniformach. To typowy wiejski bar, który na ten moment niestety nie ma nic ciekawego do zaoferowania. Właścicielka Ela straciła już całkiem nadzieję na uratowanie lokalu. „Kuchenne rewolucje” są ostatnią deską ratunku.
„Kuchenne rewolucje” w czwartek o godz. 21.30
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej