Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejKrem brûlée zwykle kojarzy nam się ze słodkim deserem. A czy pomyślelibyście, że można go przygotować na słono?
Każdy z Was, gdy myśli o kremie brûlée to przychodzi mu na myśl wyjątkowo kremowy i słodki deser. Nie tym razem – tym razem powstał wyjątkowo oryginalny lunch. Kremowa konsystencja, wytrawny smak parmezanu i pomidorów suszonych w połączeniu z niezastąpionym w tym daniu majerankiem dadzą wyśmienity efekt. Całość wykończona klasycznie skarmelizowanym cukrem. W połączeniu ze świeżą, wiosenną sałatką będzie przepysznie. Koniecznie spróbujcie takiego połączenia!
PRZEPIS ZNAJDZIECIE TUTAJ.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej