Michel Moran w Dzień Dobry TVN: Grill
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejKrem brûlée zwykle kojarzy nam się ze słodkim deserem. A czy pomyślelibyście, że można go przygotować na słono?
Każdy z Was, gdy myśli o kremie brûlée to przychodzi mu na myśl wyjątkowo kremowy i słodki deser. Nie tym razem – tym razem powstał wyjątkowo oryginalny lunch. Kremowa konsystencja, wytrawny smak parmezanu i pomidorów suszonych w połączeniu z niezastąpionym w tym daniu majerankiem dadzą wyśmienity efekt. Całość wykończona klasycznie skarmelizowanym cukrem. W połączeniu ze świeżą, wiosenną sałatką będzie przepysznie. Koniecznie spróbujcie takiego połączenia!
PRZEPIS ZNAJDZIECIE TUTAJ.
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejZobacz ciekawe i apetyczne propozycje sałatek na grilla. Pyszne, aromatyczne i proste w przygotowaniu! A to wszystko z wykorzystaniem sosów sałatkowych Prymat.
czytaj więcej6 kwietnia hostem kulinarnego kącika programu Dzień Dobry TVN był Michel Moran. Tematem tego odcinka były śniadania – pomysły i przepisy na smaczne, pożywne dania śniadaniowe.
czytaj więcej