Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejKrem brûlée zwykle kojarzy nam się ze słodkim deserem. A czy pomyślelibyście, że można go przygotować na słono?
Każdy z Was, gdy myśli o kremie brûlée to przychodzi mu na myśl wyjątkowo kremowy i słodki deser. Nie tym razem – tym razem powstał wyjątkowo oryginalny lunch. Kremowa konsystencja, wytrawny smak parmezanu i pomidorów suszonych w połączeniu z niezastąpionym w tym daniu majerankiem dadzą wyśmienity efekt. Całość wykończona klasycznie skarmelizowanym cukrem. W połączeniu ze świeżą, wiosenną sałatką będzie przepysznie. Koniecznie spróbujcie takiego połączenia!
PRZEPIS ZNAJDZIECIE TUTAJ.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej