Aktualności
Nowy numer E-magazynu kulinarnego już do pobrania!
Z nieukrywaną dumą prezentujemy Wam świeżutki, pełen wiosennych smaków i zapachów e-magazyn. W numerze znajdziecie zarówno coś do przeczytania.
czytaj więcejMój przepis na…: Kapusta faszerowana kaszą gryczaną i grzybami leśnymi, odc. 15
Dzisiejsze danie to według Roberta Sowy kwintesencja polskiej kuchni.
czytaj więcejDoradca Smaku IV: Pudding z kaszy manny ze smażoną chałką i truskawkami, odc.12
Pudding to popularny angielski deser, który swoją konsystencją przypomina budyń.
czytaj więcejMój przepis na…: Rukola z jajkiem, gruszką i chipsami bekonowymi, odc. 14
Im mniej przetworzone produkty, tym lepiej, dlatego wszelkiego rodzaju warzywa i owoce w sałatkach mają najwięcej zdrowych składników.
czytaj więcej