Aktualności
Doradca Smaku IV: Schab duszony w jabłkach i musztardzie, odc. 14
Kolejna propozycja od Doradcy Smaku to idealny na Święta Wielkanocne, a także na niedzielę schab duszony w kompozycji dodatków.
czytaj więcejMój przepis na…: Pierś z kaczki po myśliwsku, odc. 17
Drób to jedno z bardziej popularnych rodzajów mięs. Głównie wybieramy mięso z kurczaka lub indyka.
czytaj więcejDoradca Smaku IV: Aromatyczny dorsz w plastrach boczku, odc. 13
Ryba zawinięta w plaster boczku bądź szynki to w kuchni połączenie spotykane coraz częściej, lecz wciąż jeszcze uchodzące za nieco ekstrawaganckie i odważne.
czytaj więcejMój przepis na…: Wątróbka drobiowa z pieczarkami w śmietanie, odc. 16
Podroby w kuchni staropolskiej zajmowały czołowe miejsce. Chociaż przez chwilę straciły swoją popularność, to obecnie znów przeżywają prawdziwy renesans.
czytaj więcej