Aktualności

Doradca Smaku IV: Schab duszony w jabłkach i musztardzie, odc. 14

Kolejna propozycja od Doradcy Smaku to idealny na Święta Wielkanocne, a także na niedzielę schab duszony w kompozycji dodatków.

czytaj więcej

Mój przepis na…: Pierś z kaczki po myśliwsku, odc. 17

Drób to jedno z bardziej popularnych rodzajów mięs. Głównie wybieramy mięso z kurczaka lub indyka.

czytaj więcej

Doradca Smaku IV: Aromatyczny dorsz w plastrach boczku, odc. 13

Ryba zawinięta w plaster boczku bądź szynki to w kuchni połączenie spotykane coraz częściej, lecz wciąż jeszcze uchodzące za nieco ekstrawaganckie i odważne.

czytaj więcej

Mój przepis na…: Wątróbka drobiowa z pieczarkami w śmietanie, odc. 16

Podroby w kuchni staropolskiej zajmowały czołowe miejsce. Chociaż przez chwilę straciły swoją popularność, to obecnie znów przeżywają prawdziwy renesans.

czytaj więcej
Zarządzaj plikami cookies