Aktualności
Doradca Smaku IV: Bigos z boczniaków, odc. 20
Jak często w Waszych kuchniach i na talerzach pojawiają się boczniaki? Warto wykorzystywać ten produkt, gdyż jest niezwykle smaczny.
czytaj więcejMój przepis na…: Zapiekany halibut w sosie chrzanowym, odc. 25
Mięso halibuta jest białe, bardzo delikatne i soczyste. Jeśli planujemy rybny obiad lub kolację, warto zdecydować się właśnie na ten gatunek.
czytaj więcejDoradca Smaku IV: Domowa burrata z pomidorami suszonymi, odc. 19
Cóż to takiego jest burrata? To bardzo delikatny, rozpływający się ser, podobny do mozzarelli.
czytaj więcejMój przepis na…: Zapiekane filety z indyka po góralsku, odc. 24
Miód, musztarda i idealnie skomponowane przyprawy to przepis na genialną marynatę do drobiowego mięsa. Jeśli stale przyrządzacie kurczaka, warto przełamać rutynę i sięgnąć po inną odmianę drobiu.
czytaj więcej