Aktualności
Doradca Smaku VIII: Dorada na szpinaku z kurkami, odc. 12
Dorada to ryba, która słynie z małej ilości ości i soczystego, delikatnego w smaku mięsa. Michel Moran zna przepis, który z pewnością spodoba się nawet wybrednym podniebieniom.
czytaj więcej“Kuchenne rewolucje” w barze Czerwony Kapturek w Poznaniu
W centrum Poznania znajduje się niewielki rodzinny bar - prowadzi go Pani Dorota wraz ze swoim partnerem Samuelem oraz synami. Dorota wyjechała do Niemiec, by wspomóc finansowo rodzinę.
czytaj więcejDoradca Smaku VIII: Medaliony cielęce z batatami, odc. 11
Idealna propozycja na uroczysty obiad dla całej rodziny lub romantyczną kolację we dwoje. Medaliony cielęce, bataty oraz parmezan to produkty, z których można wyczarować w kuchni prawdziwe pyszności.
czytaj więcejDoradca Smaku VIII: Krem z cieciorki z rodzynkami, odc. 10
Zima i mrozy nie odpuszczają, choć lada dzień powinniśmy witać wiosnę. A gdy na zewnątrz aura zdecydowanie nam nie sprzyja, warto pomyśleć o ciepłym, rozgrzewającym posiłku.
czytaj więcej