Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejNaleśniki to jedne z najchętniej i najczęściej przyrządzanych dań w naszych domach. A wszystko przez to, że uwielbiają je zarówno dzieci, jak i dorośli. Właściwie to trudno znaleźć kogoś, kto ich nie lubi - w końcu można je zrobić na słodko, słono lub wytrawnie, więc każdy znajdzie coś dla siebie.
Do przygotowania ciasta Michel Moran użył maślanki, dzięki której naleśnik po usmażeniu jest miękki i puszysty. Natomiast kucharz postawił na słodki, klasyczny farsz na bazie twarogu, śmietany oraz żółtka - jednak tą tradycyjną recepturę wzbogacił aromatycznym cukrem z prawdziwą wanilią. Największym zaskoczeniem w tym przepisie jest bez wątpienia cytrusowy sos z pomarańczy i mandarynek. Koniecznie spróbujcie tego połączenia!
PRZEPIS ZNAJDZIECIE TUTAJ.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej