Aktualności
Doradca Smaku XI: Węgierski bogracz, odc. 8
Mimo że pochodzi z Węgier, to popularny jest także w Polsce. Bogracz to jednogarnkowe, aromatyczne danie, które idealnie sprawdzi się jako rozgrzewający posiłek w chłodniejsze dni.
czytaj więcejDoradca Smaku XI: Keftedes z warzywami, odc. 7
Sekretem tego greckiego przepisu jest dobrze doprawione i aromatyczne mięso, z którego następnie powstają pulpeciki.
czytaj więcejDoradca Smaku XI: Zupa Rosolnik, odc. 6
To, co łączy kuchnię polską i ukraińską to miłość do zup! Chef Robert Sowa zdradził przepis na pyszną i pożywną zupę ogórkową z Ukrainy, czyli Rosolnik.
czytaj więcejDoradca Smaku XI: Skrzydełka z sosem serowym, odc. 5
Tym razem w programie "Doradca Smaku" gotowanie w stylu amerykańskim. Chef Robert Sowa przygotował soczyste i aromatyczne skrzydełka z kurczaka, które połączył z sosem serowym
czytaj więcej