Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejMimo że pochodzi z Węgier, to popularny jest także w Polsce. Bogracz to jednogarnkowe, aromatyczne danie, które idealnie sprawdzi się jako rozgrzewający posiłek w chłodniejsze dni.
Kolorowe papryki, chuda wołowina i kawałek tłustego boczku to podstawa przepisu na węgierski bogracz w wykonaniu Roberta Sowy.
Jeśli lubicie sycące dania, sprawdźcie przepis z programu.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej