Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejTo, co łączy kuchnię polską i ukraińską to miłość do zup! Chef Robert Sowa zdradził przepis na pyszną i pożywną zupę ogórkową z Ukrainy, czyli Rosolnik.
W końcu z ugotowanych warzyw nie zawsze musi powstać sałatka jarzynowa. Można je wykorzystać do Rosolnika, którego bazą oczywiście są kwaszone ogórki (koniecznie zachowajcie także wodę z ogórków!) oraz drobiowe podroby. Jesteście ciekawi?
Przepis i video z programu znajdziecie TUTAJ.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej