Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejSekretem tego greckiego przepisu jest dobrze doprawione i aromatyczne mięso, z którego następnie powstają pulpeciki.
Poza cebulą, czosnkiem i pieprzem ognistym chef Robert Sowa dodał do mięsa także nieoczywisty składnik, jakim jest ser gouda. Takie danie nie obędzie się oczywiście bez dodatków warzywnych, sosu i tradycyjnego chlebka pita.
Klikajcie po przepis.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej