Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSekretem tego greckiego przepisu jest dobrze doprawione i aromatyczne mięso, z którego następnie powstają pulpeciki.
Poza cebulą, czosnkiem i pieprzem ognistym chef Robert Sowa dodał do mięsa także nieoczywisty składnik, jakim jest ser gouda. Takie danie nie obędzie się oczywiście bez dodatków warzywnych, sosu i tradycyjnego chlebka pita.
Klikajcie po przepis.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej