Aktualności
Doradca Smaku XI: Wątróbka gęsia z jabłkami, odc. 22
Macie ochotę na wizytę w kuchni francuskiej? To zapraszamy - dzisiaj w menu wątróbka gęsia z jabłkami, figami i rodzynkami...
czytaj więcejDoradca Smaku XI: Ciasto z batatów, odc. 21
Sernik, szarlotka? Nie! Zróbcie coś innego. Na przykład wilgotne i pachnące przyprawami korzennymi - ciasto z pieczonych batatów.
czytaj więcejDoradca Smaku XI: Quesadilla z kurczakiem i awokado, odc. 20
Kuchnia Tex-Mex, czyli teksańsko-meksykańska była tematem przewodnim wczorajszego odcinka Doradcy Smaku.
czytaj więcejDoradca Smaku XI: Risotto ze szparagami i kurkami, odc. 19
W najnowszym odcinku Doradcy Smaku zobaczyliśmy, jak zrobić risotto ze szparagami i kurkami.
czytaj więcej