Michel Moran w Dzień Dobry TVN: Grill
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejIndyjski dal z soczewicy to sycące danie jednogarnkowe. Szef kuchni Robert Sowa przygotował swoją wersje tego pysznego, wegetariańskiego dania. Zapraszamy do oglądania!
Dal to niby gulasz, niby zupa – danie, które dzięki zawartości soczewicy zawiera mnóstwo białka i jest pełnowartościowym posiłkiem. Używane w kuchni indyjskiej przyprawy to garam masala, kurkuma i imbir. W tym odcinku zobaczycie również, jak przyrządzić mango lassi – orzeźwiający napój z mango na jogurcie i mleku kokosowym. Jeśli uwielbiacie kuchnię indyjską, to tutaj znajdziecie ten PRZEPIS!
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejZobacz ciekawe i apetyczne propozycje sałatek na grilla. Pyszne, aromatyczne i proste w przygotowaniu! A to wszystko z wykorzystaniem sosów sałatkowych Prymat.
czytaj więcej6 kwietnia hostem kulinarnego kącika programu Dzień Dobry TVN był Michel Moran. Tematem tego odcinka były śniadania – pomysły i przepisy na smaczne, pożywne dania śniadaniowe.
czytaj więcej