Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejIndyjski dal z soczewicy to sycące danie jednogarnkowe. Szef kuchni Robert Sowa przygotował swoją wersje tego pysznego, wegetariańskiego dania. Zapraszamy do oglądania!
Dal to niby gulasz, niby zupa – danie, które dzięki zawartości soczewicy zawiera mnóstwo białka i jest pełnowartościowym posiłkiem. Używane w kuchni indyjskiej przyprawy to garam masala, kurkuma i imbir. W tym odcinku zobaczycie również, jak przyrządzić mango lassi – orzeźwiający napój z mango na jogurcie i mleku kokosowym. Jeśli uwielbiacie kuchnię indyjską, to tutaj znajdziecie ten PRZEPIS!
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej