Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejW tym odcinku "Doradcy Smaku" króluje kuchnia indyjska. Kurczak Tandoori to prawdziwa kwintesencja indyjskich smaków i aromatów.
Tajemnicą wyjątkowego, orientalnego smaku kurczaka Tandoori jest specjalna marynata z jogurtu naturalnego, przecieru pomidorowego, czosnku i, co najważniejsze, przyprawy garam masala. To ona stanowi istotę indyjskiej kuchni i nadaje jej daniom nieporównywalnego charakteru.
Tutaj znajdziecie szczegółowy przepis na KURCZAKA TANDOORI.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej