Aktualności
Mój przepis na…: Potrawka z białej fasoli z wędzonymi żeberkami, odc. 28
Biała fasola w kuchni ma nieocenione możliwości.
czytaj więcejDoradca Smaku IV: Pieczony łosoś z warzywami i zielonym sosem, odc. 21
Macie przed sobą piękny filet z łososia i nie wiecie jak go przygotować? To mięso o bardzo określonym i intensywnym smaku, dlatego uważnie uzupełniajmy je innymi dodatkami.
czytaj więcejMój przepis na…: Paszteciki z grzybami leśnymi w cieście francuskim, odc. 27
Paszteciki z ciasta francuskiego można podać jako przekąskę lub jako dodatek do kremu chrzanowego.
czytaj więcejMój przepis na…: Staropolskie ozorki wieprzowe w sosie chrzanowym, odc. 26
Trudno wyobrazić sobie ozorki wieprzowe bez aksamitnego, lekko ostrego sosu chrzanowego. Jest to klasyczny, ale sprawdzony sposób ich podania.
czytaj więcej