Aktualności

Mój przepis na…: Potrawka z białej fasoli z wędzonymi żeberkami, odc. 28

Biała fasola w kuchni ma nieocenione możliwości.

czytaj więcej

Doradca Smaku IV: Pieczony łosoś z warzywami i zielonym sosem, odc. 21

Macie przed sobą piękny filet z łososia i nie wiecie jak go przygotować? To mięso o bardzo określonym i intensywnym smaku, dlatego uważnie uzupełniajmy je innymi dodatkami.

czytaj więcej

Mój przepis na…: Paszteciki z grzybami leśnymi w cieście francuskim, odc. 27

Paszteciki z ciasta francuskiego można podać jako przekąskę lub jako dodatek do kremu chrzanowego.

czytaj więcej

Mój przepis na…: Staropolskie ozorki wieprzowe w sosie chrzanowym, odc. 26

Trudno wyobrazić sobie ozorki wieprzowe bez aksamitnego, lekko ostrego sosu chrzanowego. Jest to klasyczny, ale sprawdzony sposób ich podania.

czytaj więcej
Zarządzaj plikami cookies