Aktualności

Doradca Smaku IV: Rostbef z panierowanymi piklami, odc. 34

Jak przyrządzić i podać rostbef, aby zamienić go w znakomite i wyszukane danie?

czytaj więcej

Doradca Smaku IV: Żebro wołowe z purée z selera, odc. 33

Szponder to bardzo aromatyczne mięso doskonałej jakości. Warto je odpowiednio potraktować.

czytaj więcej

Doradca Smaku IV: Polana sposób na nadmiar w lodówce, odc. 32

Ten przepis zainteresuje wszystkich, którzy nie lubią marnować jedzenia.

czytaj więcej

Mój przepis na…: Śledzie marynowane z pieczarkami i papryką w sosie z kaparów, odc. 40

Weekend, urodziny, imieniny albo czasem zwyczajnie, bez powodu – śledzie są świetną i bardzo zdrową przekąską i dodatkowo bardzo wdzięcznym materiałem kulinarnym.

czytaj więcej
Zarządzaj plikami cookies