Aktualności
„Kuchenne rewolucje” zmieniają jadłodajnię w Kielcach
Pani Agnieszka uwielbia gotować. Pasję i zdolności w kierunku kulinariów przejawiała już w bardzo młodym wieku.
czytaj więcejDoradca Smaku IV: Makaron z fasolą i wędzonką, odc. 38
Wszyscy lubimy bigos, fasolkę po bretońsku i różne wariacje z makaronem w roli głównej. A gdyby tak połączyć fasolkę z makaronem i dodać do tego wędzony boczek oraz sporą ilość rozmaitych warzyw?
czytaj więcejDoradca Smaku IV: Gruszki w szynce z serem pleśniowym, odc. 37
Gruszki najlepsze są jesienią. Jednak te dostępne przez cały rok również można wykorzystać, m.in. do przygotowania prostej i finezyjnej przekąski.
czytaj więcejDoradca Smaku IV: Pierś z kurczaka z burakami, granatem i ogórkami, odc. 36
Pierś z kurczaka wcale nie musi być nudna. Można przygotować ją z kolorowymi i soczystymi dodatkami, które nadadzą potrawie apetyczny wygląd i ciekawy smak. Zainteresowani?
czytaj więcej