Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejTen program to zupełna nowość zarówno dla marki Prymat, jak i POLSATU, który do tej pory nie miał w swojej ramówce tego typu formatu, a kulinaria są przecież nadal na topie. Choć formuła, jak i sam prowadzący są znane, to będzie to coś zupełnie nowego.
Apetyczne zbliżenia oraz dynamiczne i ciekawe ujęcia sprawią, że będzie nowocześnie, jeszcze smaczniej, a do tego inspirująco! To także doskonała okazja, aby dotrzeć do nowej grupy widzów, tym bardziej, że nasz program pojawi się w atrakcyjnym czasie antenowym tuż przed serialem "Pierwsza miłość" o godz. 17:55.
W programie przyrządzane będą przede wszystkim dania kuchni polskiej, niejednokrotnie zaprezentowane w nowatorskim wydaniu, z łatwo dostępnych składników. Pojawią się między innymi przepisy na pieczone gołąbki z kaszą pęczak czy zupę krem z pieczonej pietruszki z jabłkiem. Nie zabraknie kulinarnych niespodzianek.
Przy okazji Robert Sowa pokaże, jak w prosty sposób zmodyfikować znane i lubiane przepisy. Odpowie też na pytania widzów, podzieli się przydatnymi poradami, zwróci uwagę na ciekawe triki i kulinarne patenty oraz zdradzi, jak przyprawiać, aby zawsze było smacznie i aromatycznie.
Emisja od 29 lutego, - od poniedziałku do piątku - godz. 17:55, POLSAT.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej