Michel Moran w Dzień Dobry TVN: Grill
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejBoczniaki można przygotowywać na wiele sposób. Smażone z selerem to kompozycja smakowa, która na pewno przypadnie do gustu wszystkim wielbicielom grzybów.
Całe danie jest w klimacie orientalnym za sprawą dodanego imbiru, kolendry i czarnego pieprzu Prymat. Nie zapomnijcie o dodaniu do grzybów kminku mielonego, dzięki niemu boczniakowe pyszności staną się lekkostrawne. Grzyby podane w sakiewkach to innowacyjny sposób na zachwycenie domowników. Dla urozmaicenia smaku dania głównego warto przygotować sos słodko-kwaśny, który z octem jabłkowym i z olejem sezamowo-rzepakowym smakuje rewelacyjnie. Sakiewki wystarczy polać sosem i gotowe! Jest to ciekawe i smaczne danie, któremu nie można się oprzeć, dlatego na jednej dokładce na pewno się nie skończy.
Zobacz przepis i obejrzyj odcinek w serwisie DoradcaSmaku.pl
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejZobacz ciekawe i apetyczne propozycje sałatek na grilla. Pyszne, aromatyczne i proste w przygotowaniu! A to wszystko z wykorzystaniem sosów sałatkowych Prymat.
czytaj więcej6 kwietnia hostem kulinarnego kącika programu Dzień Dobry TVN był Michel Moran. Tematem tego odcinka były śniadania – pomysły i przepisy na smaczne, pożywne dania śniadaniowe.
czytaj więcej