Michel Moran w Dzień Dobry TVN: Grill
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejPesto to zielony sos, pochodzący z włoskiej Genui. Jego podstawowym składnikiem jest bazylia. Ale nikt nie powiedział, że nie można go modyfikować. Robert Sowa przygotował naprawdę aromatyczne pesto z pieczonej papryki. To idealnym uzupełnieniem wszelkich dań makaronowych.
Czerwona papryka, suszone pomidory i prażone orzeszki pinii znakomicie ze sobą korespondują. W programie "Doradca Smaku express" Robert Sowa pokazuje, jak sprytnie upiec paprykę, żeby była jeszcze bardziej aromatyczna. Tą potrawą bez wątpienia podbijecie serca wszystkich fanów kuchni śródziemnomorskiej.
Więcej znajdziecie na DoradcaSmaku.pl
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejZobacz ciekawe i apetyczne propozycje sałatek na grilla. Pyszne, aromatyczne i proste w przygotowaniu! A to wszystko z wykorzystaniem sosów sałatkowych Prymat.
czytaj więcej6 kwietnia hostem kulinarnego kącika programu Dzień Dobry TVN był Michel Moran. Tematem tego odcinka były śniadania – pomysły i przepisy na smaczne, pożywne dania śniadaniowe.
czytaj więcej