Aktualności
Doradca Smaku VI: Okoń smażony w ziarnach słonecznika, odc. 15
Świeżo, lekko i kolorowo – czyli okoń w ziarnach słonecznika, w otoczeniu kolorowych warzyw. To świetny sposób na szybki i ciekawy obiad.
czytaj więcej„Kulinarny Talent 2017” już niebawem!
„Kulinarny Talent” to prestiżowy konkurs, który pozwala odkryć wybitne zdolności wśród rozpoczynających życie zawodowe kucharzy do 23. roku życia.
czytaj więcejDoradca Smaku VI: Racuchy na zsiadłym mleku, odc. 14
Racuchy to niewątpliwie smak dzieciństwa, przez wielu wspominany z nostalgią. W tym odcinku Andrzej Polan postanowił zabrać nas w sentymentalną podróż w czasie i przygotował racuchy z owocami.
czytaj więcej“Kuchenne rewolucje” w toruńskiej restauracji
Na Starym Mieście w Toruniu znajduje się restauracja "Italian House". Mimo atrakcyjnej lokalizacji w zabytkowej kamienicy knajpa nie przyciągała ani mieszkańców, ani turystów.
czytaj więcej