Aktualności
Doradca Smaku VI: Królik z babeczkami z purée ziemniaczano-musztardowym, odc. 24
Mięso z królika jest bardzo delikatne i subtelne, dlatego najczęściej przygotowujemy je na wyjątkowe okazje. Dodatkowo możemy je jeść na diecie, bo ma niską zawartość tłuszczu.
czytaj więcejDoradca Smaku VI: Dorsz z warzywami w maślance i plackami rosti, odc. 23
Andrzej Polan uwielbia zmieniać zwykłe przepisy tak, aby powstało z nich coś wyjątkowego. Dorsz z warzywami to dla miłośników ryb klasyka, ale co powiecie na usmażenie ryby na pergaminie?
czytaj więcejDoradca Smaku VI: Kotleciki rybne z fasolką szparagową i piklami, odc. 22
Dorsz, ze względu na swoje delikatne w smaku mięso, to jedna z najchętniej przyrządzanych ryb w naszych domach.
czytaj więcej“Kuchenne rewolucje” w wielkopolskim Odolanowie
Od siedmiu lat w Odolanowie Ania i Stefan prowadzą własną restaurację "Zajazd u Stefana".
czytaj więcej