Aktualności

Doradca Smaku VI: Królik z babeczkami z purée ziemniaczano-musztardowym, odc. 24

Mięso z królika jest bardzo delikatne i subtelne, dlatego najczęściej przygotowujemy je na wyjątkowe okazje. Dodatkowo możemy je jeść na diecie, bo ma niską zawartość tłuszczu.

czytaj więcej

Doradca Smaku VI: Dorsz z warzywami w maślance i plackami rosti, odc. 23

Andrzej Polan uwielbia zmieniać zwykłe przepisy tak, aby powstało z nich coś wyjątkowego. Dorsz z warzywami to dla miłośników ryb klasyka, ale co powiecie na usmażenie ryby na pergaminie?

czytaj więcej

Doradca Smaku VI: Kotleciki rybne z fasolką szparagową i piklami, odc. 22

Dorsz, ze względu na swoje delikatne w smaku mięso, to jedna z najchętniej przyrządzanych ryb w naszych domach.

czytaj więcej

“Kuchenne rewolucje” w wielkopolskim Odolanowie

Od siedmiu lat w Odolanowie Ania i Stefan prowadzą własną restaurację "Zajazd u Stefana".

czytaj więcej
Zarządzaj plikami cookies