Napoje rozgrzewające z przyprawami Prymat
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejMięso z królika jest bardzo delikatne i subtelne, dlatego najczęściej przygotowujemy je na wyjątkowe okazje. Dodatkowo możemy je jeść na diecie, bo ma niską zawartość tłuszczu. Królika dusimy w winie i serwujemy z pięknie wyglądającymi babeczkami. To prawdziwy rarytas na naszym stole!
Rada: Pieczarki doskonale komponują się z rozmarynem, który nadaje im „leśny” aromat.
Przepis i video z programu znajdziecie tutaj.
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcej