Nowa odsłona serwisu Doradcasmaku.pl
Odświeżona szata graficzna, lepsze dostosowanie do użytkowników mobile, nowe funkcje- sprawdź co czeka na Ciebie w nowej wersji serwisu Doradcasmaku.pl!
czytaj więcejAndrzej Polan uwielbia zmieniać zwykłe przepisy tak, aby powstało z nich coś wyjątkowego. Dorsz z warzywami to dla miłośników ryb klasyka, ale co powiecie na usmażenie ryby na pergaminie i dodanie do przepisu maślanki?
Rybę podamy z ziemniaczanymi rosti, czyli szwajcarskimi plackami. Wersja placków przygotowanych z surowych startych ziemniaków najczęściej przygotowywana jest w rejonie Zurychu. Andrzej Polan zmodyfikował ten przepis i zamiast smażenia upiekł placki z dodatkiem startego sera gouda. „Doradcę Smaku” oglądajcie od poniedziałku do czwartku o 20.10 w TVN.
Czy wiesz, że … Cząber dodany do placków ziemniaczanych nie tylko nadaje potrawie wyjątkowy aromat, ale też ułatwia trawienie.
Przepis i video z programu znajdziecie tutaj.
Odświeżona szata graficzna, lepsze dostosowanie do użytkowników mobile, nowe funkcje- sprawdź co czeka na Ciebie w nowej wersji serwisu Doradcasmaku.pl!
czytaj więcejPieczenie świątecznych pierniczków to obowiązkowy punkt przedświątecznych przygotowań. Sprawdź co zrobić, aby pierniczki były wyjątkowo smaczne, aromatyczne i piękne!
czytaj więcejJuż 4 września 2023 wystartuje XIX sezon programu kulinarnego "Doradca Smaku". Po latach program ponownie poprowadzi osobowość telewizyjna, francuski restaurator i kucharz Michel Moran.
czytaj więcej