Aktualności
Doradca Smaku VI: Pajda chleba z konfiturą z czerwonej cebuli i figą, odc. 27
Pajda chleba w połączeniu z aromatycznymi i nietypowymi dodatkami to pomysł na szybką w przygotowaniu i pyszną kolację.
czytaj więcejDoradca Smaku VI: Sernik na zimno z karmelizowaną porzeczką, odc. 26
Królujący na stołach podczas świąt, imienin, bankietów, małych i dużych uroczystości, sernik na zimo wcale nie musi być skomplikowany.
czytaj więcejDoradca Smaku VI: Pieczona cebula z farszem z białej kiełbasy, odc. 25
Wydawałoby się, że cebula to takie banalne warzywo, które jest zwykle dodatkiem do dań. Dziś została jednak głównym bohaterem na naszym stole.
czytaj więcej“Kuchenne rewolucje” w restauracji na Kujawach
Mateusz kilka lat temu przejął starą restaurację, która pamięta jeszcze czasy PRL-u.
czytaj więcej