Napoje rozgrzewające z przyprawami Prymat
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPajda chleba w połączeniu z aromatycznymi i nietypowymi dodatkami to nie tylko pomysł na szybką w przygotowaniu i pyszną kolację, ale też idealne rozwiązanie dla tych, którzy chcą zaskoczyć swoich bliskich. W końcu zamiast sałaty, sera i pomidora na chrupiącym pieczywie może znaleźć się konfitura z czerwonej cebuli i... figa.
Andrzej Polan w programie "Doradca Smaku" proponuje prosty, ale genialny przepis na bagietkę z dodatkami, która powinna zachwycić nawet najbardziej wybrednych smakoszy. Gorące pieczywo z plasterkiem boczku, serem camembert i delikatną konfiturą z cebuli - tego po prostu nie można nie polubić!
Przepis i video z programu znajdziecie tutaj.
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcej