Aktualności

Doradca Smaku VII: Pieczona gęś z czerwoną kapustą, odc. 24

Gęsina, choć nieco zapomniana, wpisuje się w polską tradycję kulinarną. Jest doskonałą alternatywą dla popularnego i często przyrządzanego w naszych domach kurczaka.

czytaj więcej

Kuchenne rewolucje i „Le Papillon Noir”

Tym razem poznacie francuskie bistro, które generuje mnóstwo kłopotów. "Le Papillon Noir" to miejsce, które świeci pustkami, a sama właścicielka nie przepada za francuską kuchnią. Czy znajdzie się w t

czytaj więcej

Doradca Smaku VII: Zupa z porów i bobu, odc. 23

Przygoda kulinarna Michela Moran rozpoczęła się właśnie od tego dania. Zupę z porów i ziemniaków przygotowywał już jako 14-latek w szkole gastronomicznej.

czytaj więcej

Doradca Smaku VII: Imprezowe tartinki, odc. 22

Organizacja przyjęcia dla większości z nas oznacza wiele godzin spędzonych w kuchni, przez co wizyta gości kojarzy nam się z ogromem pracy do wykonania.

czytaj więcej
Zarządzaj plikami cookies