Aktualności
Doradca Smaku VII: Pieczona gęś z czerwoną kapustą, odc. 24
Gęsina, choć nieco zapomniana, wpisuje się w polską tradycję kulinarną. Jest doskonałą alternatywą dla popularnego i często przyrządzanego w naszych domach kurczaka.
czytaj więcejKuchenne rewolucje i „Le Papillon Noir”
Tym razem poznacie francuskie bistro, które generuje mnóstwo kłopotów. "Le Papillon Noir" to miejsce, które świeci pustkami, a sama właścicielka nie przepada za francuską kuchnią. Czy znajdzie się w t
czytaj więcejDoradca Smaku VII: Zupa z porów i bobu, odc. 23
Przygoda kulinarna Michela Moran rozpoczęła się właśnie od tego dania. Zupę z porów i ziemniaków przygotowywał już jako 14-latek w szkole gastronomicznej.
czytaj więcejDoradca Smaku VII: Imprezowe tartinki, odc. 22
Organizacja przyjęcia dla większości z nas oznacza wiele godzin spędzonych w kuchni, przez co wizyta gości kojarzy nam się z ogromem pracy do wykonania.
czytaj więcej