Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejRzadko robiona w domu - ryba na surowo, czyli carpaccio z łososia. Naprawdę warto spróbować!
Klucz do dobrze wykonanego carpaccio to drobno pokrojone składniki. Liczy się też oczywiście świeżość, która w przypadku ryby jest najważniejsza.Carpaccio można robić niemal z każdej ryby - tak jak tatara. Tutaj smak ryby najlepiej podkreśla koperek, a dodatkowy efekt świeżości nadadzą daniu chrupiące rzodkiewki.
Cały przepis TUTAJ.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej