Aktualności
Doradca Smaku X: Królik w sosie musztardowo-śmietankowym, odc. 23
Królik w kuchni francuskiej to jedno z częściej przygotowywanych mięs. Towarzyszą mu różnego rodzaju sosy i marynaty - tym razem poznajcie przepis na królika w sosie musztardowo-śmietankowym.
czytaj więcejDoradca Smaku X: Orientalny bulion z krewetkami, odc. 22
Kuchnia azjatycka cieszy się obecnie ogromną popularnością na całym świecie. Sprawdźcie przepis na orientalny bulion!
czytaj więcejDoradca Smaku X: Ukraiński banosz z bryndzą, odc. 21
Banosz to ukraińska potrawa narodowa. Dawniej jadano go niemal wyłącznie podczas świąt lub na szczególne okazje.
czytaj więcejDoradca Smaku X: Pieczone żeberka z warzywami, odc. 20
Pieczone żeberka w pysznej marynacie barbecue to danie dla wielbicieli wszelkiego rodzaju mięs.
czytaj więcej