Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPolędwica w sosie sojowym z kapustą pak choi to kolejne, bardzo popularne danie kuchni azjatyckiej. Potrawa nie jest trudna w przygotowaniu, ale trzeba pamiętać o kilku przydatnych trikach.
W tym przepisie została wykorzystana polędwica wieprzowa, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zastąpić ją polędwicą wołową lub kurczakiem. Charakterystyczny smak i aromat zapewniają: zielony pieprz, czarnuszka, papryczki chili oraz marynowany imbir. Więcej szczegółów i dokładną listę składników znajdziecie na stronie PRZEPISU.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej