Weź udział w konkursie TOP POLSKI SMAK!
Nowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTen przepis jest dla Was, jeśli lubicie aromatyczne i gęste zupy. Ta wersja dania pochodzi z Węgier, dlatego nie powinna Was dziwić czerwona papryka i pomidory...
To, co może jednak Was zaskoczyć to fakt, iż jest to zupa rybna. Robert Sowa przygotował ją na wywarze rybnym i pod koniec gotowania dodał kawałki filetu z karpia. Potrawa dzięki czosnkowi, pomidorom i bazylii jest niezwykle aromatyczna - spróbujcie tego przepisu. Dodatkiem do zupy są złote i chrupiące grzanki. Smacznego!
Nowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcej