Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejTen przepis jest dla Was, jeśli lubicie aromatyczne i gęste zupy. Ta wersja dania pochodzi z Węgier, dlatego nie powinna Was dziwić czerwona papryka i pomidory...
To, co może jednak Was zaskoczyć to fakt, iż jest to zupa rybna. Robert Sowa przygotował ją na wywarze rybnym i pod koniec gotowania dodał kawałki filetu z karpia. Potrawa dzięki czosnkowi, pomidorom i bazylii jest niezwykle aromatyczna - spróbujcie tego przepisu. Dodatkiem do zupy są złote i chrupiące grzanki. Smacznego!
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej