Aktualności
Doradca Smaku XI: Pierożki chinkali, odc. 40
Przygotowane przez Roberta Sowę gruzińskie chinkali mają mięsne wołowo-wieprzowe nadzienie doprawione ziarnami kolendry, cebulą i szczypiorkiem.
czytaj więcejDoradca Smaku XI: Krem z pietruszki z jabłkiem, odc. 39
Kuchnia polska słynie z zup, dlatego chef Robert Sowa zaproponował krem z pietruszki z jabłkiem.
czytaj więcejDoradca Smaku XI: Langosz z jajkiem sadzonym, odc. 38
Polacy kochają dania kuchni węgierskiej – gulasze, bogracze czy gęste zupy.
czytaj więcejDoradca Smaku XI: Wołowina po burgundzku, odc. 37
Jeśli wcześniej nie mieliście odwagi zrobić najbardziej znanego dania kuchni francuskiej, czyli boeuf bourguignon, to zobaczycie sprawdzony przepis.
czytaj więcej