Aktualności
Doradca Smaku V: Boczniaki w papierze ryżowym, odc. 14
Boczniaki można przygotowywać na wiele sposób. Smażone z selerem to kompozycja smakowa, która na pewno przypadnie do gustu wszystkim wielbicielom grzybów.
czytaj więcejDoradca Smaku V: Grzyby leśne z pęczakiem i sadzonym jajkiem, odc. 13
Wbrew pozorom inspiracją na obiad wcale nie musi być mięso.
czytaj więcej“Kuchenne rewolucje” w Zawoi
Dużo chaosu, konfliktów, nieporozumień i agresji. Tak pokrótce można opisać sytuację w restauracji "Styrnol", czyli pięknej drewnianej karczmie położonej u stóp Babiej Góry w Beskidzie Żywieckim.
czytaj więcejDoradca Smaku V: Dorsz z ragout z zielonego ogórka, odc. 12
Ragout to potrawa kuchni francuskiej, którą możemy porównać do znanego nam powszechnie gulaszu.
czytaj więcej 
													 
													 
													