Aktualności

Doradca Smaku V: Boczniaki w papierze ryżowym, odc. 14

Boczniaki można przygotowywać na wiele sposób. Smażone z selerem to kompozycja smakowa, która na pewno przypadnie do gustu wszystkim wielbicielom grzybów.

czytaj więcej

Doradca Smaku V: Grzyby leśne z pęczakiem i sadzonym jajkiem, odc. 13

Wbrew pozorom inspiracją na obiad wcale nie musi być mięso.

czytaj więcej

“Kuchenne rewolucje” w Zawoi

Dużo chaosu, konfliktów, nieporozumień i agresji. Tak pokrótce można opisać sytuację w restauracji "Styrnol", czyli pięknej drewnianej karczmie położonej u stóp Babiej Góry w Beskidzie Żywieckim.

czytaj więcej

Doradca Smaku V: Dorsz z ragout z zielonego ogórka, odc. 12

Ragout to potrawa kuchni francuskiej, którą możemy porównać do znanego nam powszechnie gulaszu.

czytaj więcej
Zarządzaj plikami cookies