Aktualności
Doradca Smaku VI: Ciasto z bananami do góry nogami, odc. 6
Od czasu do czasu każdy z nas ma ochotę na coś słodkiego. Jeżeli mamy pozwolić sobie na kulinarną rozpustę przygotujmy coś naprawdę wyjątkowego.
czytaj więcej“Kuchenne rewolucje” w łódzkim “Szafranie”
W jednym z pofabrycznych budynków przy ul. Piotrkowskiej w Łodzi swoją restaurację otworzyła Sylwia.
czytaj więcejDoradca Smaku VI: Grzybowy makaron z kurczakiem, odc. 5
Makaron z grzybami to klasyk, który zawsze sprawdza się jako szybkie danie obiadowe.
czytaj więcejDoradca Smaku VI: Śledź po japońsku, odc. 4
Śledź po japońsku na sposób polski to tak naprawdę podawana na przystawkę kompozycja sałatki jarzynowej, jajka na twardo, śledzia i natki pietruszki.
czytaj więcej