Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejKuchnia Tex-Mex, czyli teksańsko-meksykańska była tematem przewodnim wczorajszego odcinka Doradcy Smaku.
Widzowie mieli okazję zobaczyć, jak chef Robert Sowa przygotowuje quesadillę z kurczakiem i awokado, jedną ze sztandarowych, obok burrito, enchilady i tacos, potraw kuchni Tex-Mex. W zaprezentowanym daniu, obok kurczaka i awokado, znalazły się także: czerwona cebula, rzodkiewki, kapary, naturalny serek śmietankowy i ser żółty gouda, a także: Przyprawa do dań kuchni meksykańskiej Prymat, syrop klonowy, musztarda sarepska, oliwki i świeża kolendra.
Kompletną listę składników znajdziecie oczywiście na Doradcy Smaku w PRZEPISIE NA QUESADILLĘ.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej