Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejTym razem w „Ugotowanych” wrocławskie zmagania kulinarne. Na talerzach pojawią się między innymi krem pomarańczowy pachnący imbirem, leśny kurczak w sosie grzybowym i kaczka w miodzie z akcentem truflowym. Zapowiada się smakowicie!
We Wrocławiu o tytuł najlepszej kolacji będą walczyć:
Aleksandra Gancewska-Chytroń – redaktorka wrocławskiego wydawnictwa. Zajmuje się czasopismami o tematyce kobiecej i dziecięcej. Uwielbia torty w stylu angielskim.
Piotr Sonnenberg – prowadzący gospodarstwo agroturystyczne wokalista kapeli hardrockowej.
Elżbieta Musiał – z pasji i zawodu florystyka.
Jarosław Bienias – manager firmy, która zajmuje się techniką montażu elementów budowlanych. W wolnych chwilach bloger realizujący się w tematyce relacji damsko-męskich.
Kto przygotuje najciekawszą kolację i zapewni najbardziej oryginale atrakcje gościom? Zapraszamy do oglądania „Ugotowanych” w każdą niedzielę o 18.00 w TVN.
Więcej na www.DoradcaSmaku.pl
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej