Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejPodczas tworzenia nowych produktów zawsze kierujemy się głosem naszych konsumentów. Staramy się poznać ich aktualne i przyszłe gusta oraz ich ulubione smaki. Tym razem efektem naszej pracy jest sześć nowych smaków musztard Prymat. Uzupełnią one już szeroki asortyment w tej kategorii.
Osssssstra. Królowa ostrości wszystkich naszych musztard. A to dzięki dodatkowi intensywnych papryczek Jalapeño. Idealna do podkreślenia charakteru dań z grilla, kurczaka oraz wędlin. Dla wszystkich, którzy chcą nadać wyrazistości codziennym przekąskom i potrawom.
Tradycyjny smak musztardy z wyraźną nutą czosnkową. Doskonały dodatek do zapiekanek ziemniaczanych, kanapek z pieczenią oraz dań grillowych. Może nadawać się również jako dodatek do sosów. Idealny dla koneserów czosnkowych smaków.
Idealne połączenie dwóch ikon smaku: słodkich pomidorów i klasycznej musztardy. Przez to ma wyjątkowo uniwersalny smak - dobry na grilla, do hot-dogów, parówek oraz kanapek z wędlinami. Świetnie komponuje się z czerwonym, dobrze doprawionym mięsem.
Wyrazista i pikantna w smaku, dzięki dodatkowi czarnej gorczycy. Dodatek whisky nadaje jej aromatyczności i słodyczy. Znakomita do grillowania, glazurowania oraz jako marynata do czerwonych mięs, kaczki i łososia. Ciekawa alternatywa dla poszukiwaczy nowych kulinarnych smaków.
Wyczuwalny łagodny smak piwa i słodkiego miodu. Idealna do urozmaicenia sosów sałatkowych i deski serów. Świetnie sprawdzi się w przepisach z kurczakiem lub do przygotowania sosów do zapiekanek i tart warzywnych.
Połączenie klasycznej delikatnej musztardy ze śliwowicą. Doskonała do serów, jako dodatek do schabu ze śliwkami, domowego pasztetu i sosów śliwkowych. Dodatek śliwowicy podkreśli słodycz potraw.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej