Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejZespół Afromental doskonale radzi sobie na scenie i na listach przebojów. A jak członkowie zespołu poradzili sobie w kuchni Roberta Sowy?
Po czujnym okiem Roberta żaden talent nie zginie. Jak się okazało chłopcy mają nie tylko talent do muzyki, ale i do kuchni. Ekipa gotująca była liczna, wiec nie mogło zabraknąć też wielu dań. Robert Sowa na przystawkę zaproponował danie prosto ze słonecznej Hiszpanii - krewetki ze szpinakiem i groszkiem zielonym. Na rozgrzanie w jesienny poranek Sowa zaserwował aromatyczną zupę krem z marchewki z marynowanym imbirem i świeżą kolendrą, a na drugie danie - marynowaną jagnięcinę w przyprawie do steku. Oprócz tego na stole znalazła się też lekka sałatka i kanapeczki - wszyscy zgłodnieli na widok tych wspaniałości kulinarnych, także prowadzący - Kinga i Bartosz.
Fragment odcinka oraz przepisy można znaleźć TUTAJ.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej