Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejW ostatnią niedzielę października Robert Sowa razem ze swoim teamem kucharzy przeprowadził pokazy kulinarne w Galerii Askana w Gorzowie Wielkopolskim.
Goście centrum handlowego mogli skosztować kremowej zupy z dyni z mlekiem kokosowym, przyprawionej imbirem Prymat i świeżo siekaną kolendrą z prażonymi pestkami dyni. Zostały podane również pikantne udźce z kurczaka podane na ragoût z soczewicy i pomidorów z kuminem oraz zapiekana polędwica z dorsza z sosem z ogórków kiszonych i świeżo siekanym koperkiem. Wszystko doskonale doprawione przyprawami Prymat. Podczas warsztatów przygotowano i wydano 300 dań.
Po zakończeniu live cookingu, Robert wraz z Krzysztofem Marciniakiem - szefem kuchni restauracji Dream Burger, wyłonił również zwycięzcę konkursu "Chef Askanowych Smaków".
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej