Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejW wiosennej atmosferze cieszymy się wzajemną bliskością, rodzinnymi spotkaniami i pięknie zastawionym stołem. W tym wyjątkowym czasie chcemy się podzielić z najbliższymi wszystkim, co najlepsze i najsmaczniejsze.
Wielkanoc jest wyjątkowa, bo wiosenna, pełna radości, w pastelowych kolorach… Podczas Świąt wszyscy korzystamy z chwili odpoczynku od codziennego zgiełku, aby wspólnie z rodziną zasiąść do świątecznego posiłku przy jednym stole; porozmawiać, pośmiać się razem i nadrobić czas. Oczywiście jak to w naszej kulturze – ważnym elementem Wielkanocy jest obficie zastawiony stół. Każde tradycyjne danie powinno smakować tego dnia wybornie. Aby podkreślić znaczenie świąt, wybieramy jaja, mięso, wędliny, owoce i warzywa w najlepszym gatunku. Sami przygotowujemy część produktów, jak na przykład majonez czy domowe wędliny, aby podkreślić uroczysty charakter chwili i ugościć najbliższych wszystkim co najlepsze.
Wielkanocne inspiracje znajdziecie >>TUTAJ<<
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej